Skip to content
آزمون آیلتس چیست؟

آزمون آیلتس چیست؟

تا چه اندازه با آزمون آیلتس آشنایی دارید؟ برای اینکه بتوانید در مقاطع مختلف ادامه تحصیل دهید و در کشورهایی که در سطح جهانی امکانات و تجهیزات پیشرفته‌ای دارند، زندگی کنید مهم‌ترین موضوع مسلط بودن به زبان انگلیسی است. آزمون‌های متفاوتی در سطح جهانی برگزار می‌شوند که بتوانند میزان مهارت شما به زبان انگلیسی را بسنجند. در این بین، آزمون آیلتس به دلیل اعتبار بالا و استانداردهایی که دارد، در تمامی کشورها و زمینه‌های مختلف مورد تایید قرار گرفته است.

در صورتی که می‌خواهید مدرکی داشته باشید که نشان دهد میزان تسلط شما بر زبان انگلیسی بالا است و بتوانید یک برگ برنده برای مهاجرت و یا تحصیل داشته باشید، شرکت در آزمون آیلتس بهترین راهکار و گزینه است. اما برای اینکه در آزمون آیلتس موفق شوید، پیش از هرچیزی لازم دارید این آزمون جهانی را بشناسید. با ما همراه باشید تا به صورت دقیق و ساده شما را با این آزمون جذاب آشنا کنیم.

بخش های مختلف آزمون آیلتس مهارت‌های لازم

همانظور که می‌دانید یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی که در کشور ایران نیز برگزار می‌شود آیلتس به شمار می‌رود. این آزمون در چهار مهارت مختلف افراد شرکت کننده را تحت سنجش قرار می‌دهد. این آزمون شامل سنجیدن مهارت‌های listening، reading، writing و speaking می‌شود. توجه داشته باشید که بخش speaking آزمون زمانی برگزار خواهد شد که یک هفته تا چند روز تا امتحان فاصله داشته باشید. افرادی که قصد شرکت در این آزمون را دارند، لازم است تلاش کنند مهارت‌های خود را در زمینه گفتاری، نوشتاری، شنیداری و همچنین صحبت کردن تقویت نمایند. در صورتی که می‌خواهید در این آزمون شرکت کنید، در هر بخش نمره‌ی جداگانه‌ای را کسب خواهید کرد. ممکن است در شرایطی لازم باشد میزان تسلط شما در بخش‌ خاصی، بیشتر و بهتر باشد. به همین دلیل می‌توانید با توجه به هدفتان برنامه‌ریزی کنید و در مهارت خاصی که مدنظر دارید، تسلط خودتان را افزایش دهید.  

بخش های مختلف آزمون آیلتس و مهارت های مورد نظر در آزمون

بخش لیسنینگ آزمون آیلتس Listening

یکی از مهم‌ترین بخش‌های آزمون آیلتس مربوط به مهارت Listening یا شنیداری آیلتس می‌باشد. این بخش می‌تواند میزان تسلط شما را در درک صحبت افراد انگلیسی زبان بسنجد. مدت زمان برگزاری بخش لیسنینگ آزمون آیلتس حدود 30 دقیقه تعیین شده است. علاوه ‌بر این تعداد سوالاتی که در این قسمت وجود دارد،40 سوال می‌باشد. مختلف و به صلاحدید مرکز اصلی برگزار کننده‌ی آزمون آیلتس دچار تغییراتی شود. فایل صوتی قسمت شنیداری این آزمون تنها یک بار برای شرکت کنندگان پخش می‌شود. در حین شنیدن قسمت های مختلف ، داوطلب با بکار بستن تکنیک ها و با شناخت از تست های مختلف می بایست جواب سوالات رو پیدا کرده و آنها را در دفترچه سوالات بنویسد و در انتها 10 دقیقه وقت خواهند داشت تا جواب نهایی سوالات را با اسپل صحیح به بخش پاسخ نامه منتقل کنند.

افرادی که در این بخش مهارت زیادی ندارند می‌توانند با دیدن فیلم، شنیدن موسیقی‌ به زبان انگلیسی و دانلود اپلیکیشن‌های مختلف مرتبط با این زمینه، بخش مهارت لیسنینگ را در خود تقویت کنند. توجه کنید اولین مهارتی که در آزمون آیلتس مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرد آزمون لیسنینگ می‌باشد. این بخش در دو آزمون آکادمیک و جنرال نیز یکسان است. این آزمون به صورتی است که پس از عبور از هر بخش سوالات آن سخت‌تر می‌شود. در نتیجه باید تلاش کنید که در همان بخش‌های ابتدایی به تعداد بیشتری از سوالات پاسخ دهید. تمرکز، تسلط و تمرین زیاد تاثیر زیادی در موفقیت شما در این بخش از آزمون دارد.

بخش ریدینگ آزمون آیلتس Reading

بخش ریدینگ آزمون آیلتس دارای ۴۰ سوال است. شرکت کننده در این آزمون ۶۰ دقیقه زمان برای پاسخگویی در اختیار دارد. توجه داشته باشید که در این بخش زمان اضافه تر برای انتقال سوالات به پاسخنامه وجود ندارد.  در این قسمت، افراد شرکت کننده می بایست ۲۰۰۰ الی ۲۷۰۰ کلمه انگلیسی که در قالب ۳ متن آورده شده است را با توجه به سوالات مختلفی که از آنها طرح شده به کمک تکنیک های مختلفSkimming and Scanning  بررسی کنند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که متون موجود در دفترچه سوالات، متون تخصصی دانشگاهی نیست و بیشتر محتوای متون pop science می باشد. در بخش اول آزمون ریدینگ شما با متنی ساده تر بیشتر در رابطه با معرفی یک گونه خاص حیوان، گیاه یا یه کشف علمی روبرو میشوید. بخش دوم و بخش سوم شامل متن های بلندتر و پیچیده تر می باشند. کانسپت های مربوط به علوم انسانی از انسان شناسی گرفته تا فلسفه و همچنین متون مربوط به تجارت و کسب و کار جز سخت ترین متون در نظر گرفته می شوند. برای جواب دادن به این بخش حتما می باست سطح دانش واژگانی شما پیشرفته باشد و همچنین با تکنیک های مربوط به ریدینگ آشنایی داشته باشید  ، بعد از این بخش، نوبت به بخش رایتینگ می‌رسد.

بخش رایتینگ آزمون آیلتس Writing

همان طور که می‌دانید بخش رایتینگ آزمون آیلتس مربوط به بررسی میزان تسلط شما در زمینه‌ی نوشتار می‌باشد. مدت زمان برگزاری این بخش حدود ۱ ساعت تعیین شده است. در بخش رایتینگ شرکت کننده با دو موضوع مواجه می‌شود که باید در رابطه با آن‌ها بنویسد.

  • موضوع ۱: در این بخش، داوطلب بخش آکادمیک باید یک مدل نمودار ، نقشه و یا پروسس  را با حداقل ۱۵۰ کلمه‌ توصیف کند. داوطلب باید تسلط بالایی در آنالیز و مقایسه اعداد به شیوه های مختلف داشته باشد. در بخش جنرال، داوطلب باید نامه ای را با حداقل ۱۵۰ کلمه‌ پیرو موضوعی که مطرح شده، بنویسد.در بخش نامه نگاری داوطلب ممکن است با موضوع نامه های رسمی و یا غیررسمی روبرو شود. توجه داشته باشید در صورتی که متن نوشته شده کمتر از ۱۵۰ کلمه باشد، کسری از نمره کم خواهد شد.  
  • موضوع ۲:  در بخش دوم لازم است فرد شرکت کننده نظر و دیدگاه شخصی خود را در رابطه با یک‌ موضوع به صورت های مختلف استدلالی شرح بدهد. در این بخش5 مدل سوال مختلف وجود دارد که شرکت کننده با یکی از این انواع روبرو می شود. توجه کنید این قسمت باید حداقل شامل ۲۵۰ کلمه باشد. زمان پیشنهادی ما به شما برای عبور از این بخش، ۴۰ دقیقه می‌باشد. به این علت که موضوع دوم نمره بیشتری را به خود اختصاص داده، سعی کنید بتوانید موضوع اول را با صرف یک سوم از وقت خود یعنی حدود 20 دقیقه تکمیل کنید و برای موضوع دوم مابقی زمان موجود یعنی 40 دقیقه را اختصاص بدهید.

 برای دریافت اطلاعات بیشتر بخوانید: ایده پردازی برای تسک دوم رایتینگ آیلتس

بخش مکالمه آزمون آیلتس Speaking

 بخش speaking آزمون آیلتس برای اکثر شرکت کنندگان آزمون آیلتس دلهره آور است و شامل یک مصاحبه کامل با مصاحبه کننده رسمی آیلتس می‌باشد. مدت زمان برگزاری این قسمت در حدود ۱۱ الی ۱۴ دقیقه تعیین شده و سه بخش اصلی را در بر گرفته است.

بخش اول: در نخستین بخش، شرکت کننده باید اطلاعات هویتی خود مانند نام و نام خانوادگی، سن، تحیلات و کار ، خانه و خانواده، محل سکونت و علایق خود را شرح بدهد. تنوع سوالات در این بخش بسیار زیاد و همگی در حیطه جنرال می باشند. داوطلب می بایست به سوالات این بخش پاسخی در حد 3 الی 5 جمله بدهد.

بخش دوم: در این بخش، نماینده آیلتس برای شما موضوعی تعیین می‌کند و کیوکاردی را به شما میدهد که شامل یک موضوع و چندین سوال است. سپس به شما اجازه ۱ دقیقه فکر کردن درباره کیوکارد را می دهد. در این مدت شما درباره موضوع نت برداری می‌کنید و سپس حدود ۲ دقیقه درباره آن صحبت کرده و به سوالات مربوط به آن موضوع پاسخ می‌دهید. داستان پردازی و استفاده از ساختارهای متنوع گرامری و واژگان مربوطه، شاخصه اصلی این بخش است.

بخش سوم: در این بخش شما باید ۴ تا ۵ دقیقه با شخص مصاحبه کننده در رابطه با موضوعات مرتبط به بخش دوم بحث کنید و توانایی این را داشته باشید که بتوانید نظرات خود را با طرح دلیل و ارائه مثال اثبات کنید. در این قسمت، داشتن اعتماد به نفس و تسلط کافی به سوالات مطرح شده و سطح بالای زبان انگلیسی به شدت اهمیت دارد.

انواع آزمون آیلتس

آزمون آیلتس که یکی از مهم‌ترین آزمون‌های بین المللی زبان انگلیسی به حساب می‌آید، در حالت کلی به ۴ دسته تقسیم می‌شود که عبارتند از:

  • آیلتس آکادمیک (IELTS Academic)
  • آیلتس جنرال (IELTS General Training)
  • آیلتس UKVI
  • آیلتس لایف اسکیلز (IELTS Life Skills)

در ادامه می‌توانید با انواع این آزمون‌ها به صورت مختصر آشنا شوید و بررسی کنید نسبت به شرایطتتان در کدام آزمون لازم است شرکت داشته باشید.

انواع آزمون آیلتس

معرفی آزمون آکادمیک آیلتس

این آزمون برای افرادی است که می‌خواهند تحصیلات خود را در یک دانشگاه انگلیسی زبان ادامه دهند. همان طور که می‌دانید آزمون آیلتس به چند نوع تقسیم شده که هر یک از آن‌ها دارای هدف خاصی هستند. توجه داشته باشید که بیشتر شرکت کنندگانی که آزمون آکادمیک را انتخاب می‌کنند قصد دارند به هدف ادامه تحصیل از کشور خارج شوند. در این آزمون سطح زبان داوطلب مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرد تا مشخص شود که به چه میزان بر روی زبان انگلیسی تسلط دارد. در واقع این آزمون مشخص می‌کند که فرد شرکت کننده در آزمون می‌تواند در مشاغل و یا رشته‌های دانشگاهی مختلف در کشورهای انگلیسی زبان مشغول به تحصیل و کار شود.

در نتیجه چنانچه قصد مهاجرت تحصیلی دارید، آزمون آکادمیک را انتخاب کنید. توجه داشته باشید این آزمون می‌تواند توسط افراد دیگر که قصد مهاجرت غیر تحصیلی دارند نیز انتخاب شود. با این وجود آزمون جنرال آیلتس و انواع دیگر این آزمون با توجه به سخت گیری کمتر نسبت به نوع آکادمیک ممکن است نسبت به شرایط برای هر فردی انتخاب بهتری باشد.

معرفی آزمون جنرال آیلتس

آزمون جنرال آیلتس برای شرکت کنندگانی مناسب است که قصد دارند در مدت زمان کوتاهی فرصت‌های شغلی مختلف را امتحان کنند و از راه‌هایی به جز مهاجرت تحصیلی از کشور خارج شوند. در حالت کلی شرکت کنندگانی که قصد دارند در یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند انگلستان، آمریکا، استرالیا و… شروع به زندگی کنند، از طریق آزمون جنرال آیلتس اقدام می‌نمایند. نکته شایان ذکر این است که این آزمون با آزمون‌ آکادمیک آیلتس در بخش ریدینگ و رایتینگ، ساختار، نمره‌دهی و کاربرد تفاوت‌های زیادی دارد. با وجود اینکه سطح جنرال آیلتس در مقایسه با آکادمیک آیلتس پایین تر است و سخت‌گیری کمتری دارد، اما افراد متقاضی شرکت در آزمون آکادمیک بیشتر هستند.

UKVI معرفی آزمون

این آزمون ویژه شرکت کنندگانی می‌باشد که قصد دارند به انگلستان مهاجرت کرده و یا در این کشور مشغول به تحصیل شوند. اگر بخواهیم این آزمون را از لحاظ محتوا بررسی کنیم، باید بگوییم که تفاوتی با سایر آزمون‌های آیلتس ندارد، اما شرایط برگزاری و همچنین نظارت و کنترل بر روی آن بسیار بیشتر می‌باشد. جالب است بدانید که در حالت کلی مدرک آزمون UKVI آیلتس در سراسر دنیا معتبر می‌باشد. توجه داشته باشید که این آزمون فقط در مکان‌هایی برگزار می‌شود که مورد تایید انگلستان باشد. در واقع آزمون UKVI به گونه‌ای برگزار می‌گردد که مهارت و استعداد افراد شرکت کننده را در بخش‌های مختلف زبان انگلیسی ارزیابی کند و فرد داوطلب به صورت مستقیم توسط ناظران کشور انگلیس، مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

معرفی آزمون لایف اسکیلز

بدون شک تا به حال افرادی را دیده‌اید که قصد دریافت مدرک آیلتس زبان انگلیسی را دارند، اما می‌خواهند که ساده‌ترین و کوتاه‌ترین راه را انتخاب کنند. آزمون لایف اسکیلز دقیقا همان آزمونی است که ساده‌ترین راه را در اختیار افراد شرکت کننده قرار می‌دهد. داوطلبانی که قصد دارند به انگلیس مهاجرت کنند و اقامت دائم را در این کشور دریافت کنند، می‌توانند از مزایای آزمون لایف اسکیلز استفاده کنند. برخی از مهم‌ترین موضوعاتی که در این آزمون بررسی می‌شود عبارتند از:

  • علاقه مندی‌های فرد
  • آموزش
  • مشکلات اجتماعی
  • اوقات فراغت
  • وسایل نقلیه
  • خانواده

جالب است بدانید که نتیجه این آزمون در سه سطح طبقه بندی می‌شود.

سطح A1: زبان آموزان ابتدایی که تقریبا ۱۰۰۰ کلمه انگلیسی را بدانند و به آن مسلط باشند.

سطح A2: زبان آموزانی که در سطح متوسط هستند و بیشتر از ۲۰۰۰ کلمه انگلیسی را می‌دانند.

سطح B1: دانش گرامری در این سطح بسیار قابل اهمیت است و شامل افرادی است که حدود ۳۰۰۰ الی ۴۰۰۰ کلمه انگلیسی را می‌دانند و به گرامر نیز مسلط هستند.

این آزمون نمره ندارد و نتیجه به صورت قبولی یا عدم قبولی فرد ارائه می‌شود. در آزمون لایف اسکیلز بر خلاف دیگر آزمون‌های آیلتس، فرد شرکت کننده با یک فرد دیگر آزمون می‌دهد و به صورت تکی آزمون برگزار نمی‌شود.

اشکال مختلف شرکت در آزمون

برای شرکت در آزمون آیلتس می‌توانید به صورت کامپیوتری و یا کاغذی در آزمون شرکت کنید. این دو آزمون از نظر اعتبار هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. در نظر داشته باشید تنها مهارت‌های نوشتاری را می‌توانید با کامپیوتر امتحان دهید. بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس را لازم است به صورت حضوری امتحان دهید.

آیلتس کامپیوتری یا آیلتس کاغذی؟

در بین دو روش کامپیوتری و کاغذی، انتخاب روش آزمون بر عهده‌ی خود شما است. با این وجود، شما ملزم هستید بخش اسپیکینگ و مکالمه را به صورت حضوری امتحان دهید. بخش‌های نوشتاری آزمون آیلتس قابلیت این را دارند که به صورت کامپیوتری یا کاغذی در آن شرکت کنید. با این وجود چنانچه سرعت عملتان در تایپ و کار کردن با کامپیوتر بالا است، آیلتس کامپیوتری را انتخاب کنید. در غیر این صورت روش کاغذی گزینه‌ی بهتری می‌باشد.

 برای دریافت اطلاعات بیشتر بخوانید: تفاوت آیلتس کامپیوتری CD و آیلتس کاغذی کتبی چیست؟

نحوه و سطوح نمره ‌دهی در آزمون آیلتس

نمره‌ی آیلتس می‌تواند بین صفر تا 9 باشد. هر بخش، نمره‌ی خاص خود را دارد و نمره‌ی کلی شما، میانگین 4 بخش مربوطه است. در بین سوالات، هر سوال یک نمره از 40 نمره‌ی کلی را به خود اختصاص می‌دهد. در ادامه جداول مربوط به نحوه‌ی نمره دهی در آزمون آیلتس ضمیمه‌ی این نوشته می‌شود که می‌تواند دید خوبی نسبت به این آزمون به شما بدهد.

سطوح مخلتف نمرات در آزمون آیلتس

IELTS Reading Score -General

Correct Answer
Band Score
40
9
39
8.5
37-38
8
36
7.5
34-35
7
32-33
6.5
30-31
6
27-29
5.5
23-26
5
19-22
4.5
15-18
4
12-14
3.5
9-11
3
6-8
2.5

IELTS Reading Score -Academic

Correct Answer
Band Score
39-40
9
37-38
8.5
35-36
8
33-34
7.5
30-32
7
27-29
6.5
23-26
6
19-22
5.5
15-18
5
12-14
4.5
8-11
4
6-7
3.5
4-5
3
3-2
2.5

IELTS Listening Score

Correct Answer
Band Score
39-40
9
37-38
8.5
35-36
8
33-34
7.5
30-32
7
27-29
6.5
23-26
6
19-22
5.5
16-18
5
12-15
4.5
9-11
4

آیا امکان اعتراض به نمره آزمون وجود دارد؟

در صورتی که به نمره‌ی آزمون خود اعتراض داشته باشید، می‌توانید فرم اعتراض را پر کنید و برای مرکز برگزار کننده‌ی آزمون ارسال نمایید. جهت ثبت اعتراض لازم است هزینه‌ای را بپردازید. در صورتی که نمره‌ی شما پس از اعتراض بیشتر شود، هزینه‌ی مربوطه به شما بازگردانده خواهد شد. در غیر اینصورت این هزینه کسر می‌شود و نمره‌ی شما تفاوتی نخواهد کرد.

تعیین سطح آزمون آیلتس

انواع آزمون آیلتس

برای اینکه بتوانید در آزمون آیلتس شرکت کنید، لازم است آمادگی قابل توجهی داشته باشید. با توجه به اینکه هزینه‌ی شرکت در این آزمون زیاد است، بدون داشتن آمادگی لازم برای شرکت در این آزمون اقدام نکنید. تعیین سطح آزمون آیلتس انجام می‌شود تا شما بتوانید با اطلاع از سطح فعلی خود برای شرکت در کلاس‌های مرتبط با آیلتس اقدام کنید. شرکت در این کلاس‌ها به شما این امکان را می‌دهد در حداقل زمان ممکن به نتیجه‌ی دلخواهتان برسید و مسیر رسیدن به نمره‌ی مدنظرتان را در حداقل زمان سپری کنید. تعیین سطح آزمون آیلتس می‌تواند نسبت به انتخاب مجموعه‌ی مدنظر شما به صورت حضوری یا آنلاین انجام شود.

منابع مطالعاتی آزمون آیلتس

داشتن منابع مطالعاتی استاندارد تاثیر زیادی در موفقیت شما در آزمون آیلتس دارد. منابع مطالعاتی جهت شرکت در آزمون آیلتس متفاوت است. با این وجود منابعی وجود دارند که تجربه نشان داده تاثیر مثبتی در قبولی داوطلبان داشته‌اند. در ادامه چند نمونه از این منابع معرفی می‌شوند.

  • Cambridge IELTS Books 1-18
  •   IELTS PLUS (IELTS Practice TEST) 1/2/3
  •   IELTS Trainer 1/2
  •   The Official Cambridge Guide to IELTS
  •  Essential Words for IELTS (Barron’s)
  •  504 Absolutely Essential Words
  •  Focus on Vocabulary 1/2
  • IELTS Reading Ash
  •    Inside Reading 3/4
  •  IELTS Speaking
  •   IELTS Writing

در نظر داشته باشید موارد اشاره شده، تنها چند نمونه از منابع آزمون آیلتس به شمار می‌روند. این منابع می‌توانند نسبت به اهداف فرد انتخاب شوند و هر کدام می‌تواند موثر واقع گردد. برای شرکت در آزمون آیلتس مهمترین نکته، داشتن راهنما و منبع خوب است. به شما پیشنهاد می‌کنیم در این راه از افراد متخصص و متبحر کمک بگیرید تا بهترین منابع را به شما معرفی کنند. منابع متفاوت نسبت به اهداف فرد می‌توانند انتخاب شوند. علاوه بر این، داشتن استاد و معلم با تجربه و متبحر در این زمینه به شدت اهمیت دارد. در نتیجه به شما پیشنهاد می‌کنیم با استفاده از تجربیات اساتید، قدم در این راه بگذارید تا بهترین نتیجه را از آزمون آیلتس بگیرید و مناسب‌ترین نمره را کسب کنید.

شرایط، نحوه ثبت نام و هزینه و تاریخ و برگزاری و زمان اعلام نتایج

آزمون آیلتس شرایط مشخص و از پیش تعیین شده‌‎ای دارد که باید برای شرکت در آن به این شرایط دقت لازم را داشته باشید. برای ثبت نام در آزمون آیلتس لازم است از طریق مراجعه به وبسایت سازمان سنجش ثبت نام خود را تکمیل کنید.  نتیجه‌ی آزمون آیلتس تا دو هفته پس از آزمون مشخص می‌شود. این نتیجه می‌تواند توسط مرکز آزمون به دانشگاه‌ها یا مکان‌هایی که قصد ارائه‌ی نمره‌ی خود را دارید، به صورت مستقیم ارسال شود. البته توجه داشته باشید، ارسال مستقیم کارنامه به مراکز مدنظرتان محدودیت تعداد دارد و در صورتی که نیاز به ارسال کارنامه به تعداد مکان‌های بیشتری داشته باشید، با پرداخت هزینه این مشکل قابل حل می‌شود.

هزینه‌ی شرکت در آزمون آیلتس حدود 220 دلار است. در نظر بگیرید تاریخ برگزاری آزمون آیلتس از قبل تعیین شده است. با توجه به تعداد زیاد آزمون‌ها شما می‌توانید بهترین تاریخ را برای شرکت در آزمون آیلتس از طریق درگاه سازمان سنجش ielts.sanjesh.org انتخاب و ثبت نام کرده و برای آزمون خود آماده شوید.

معرفی دوره‌های متقی آیلتس

از آنجایی که شرکت در آزمون آیلتس هزینه‌ی زیادی برای هر فرد به دنبال دارد، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا زمانی که از تسلطی که به زبان انگلیسی دارید، مطمئن نشدید در این آزمون شرکت نکنید. دوره‌های گروه آموزشی متقی آیلتس در دو سطح  PRE- IELTS و IELTS برگزار می‌شود. شما می‌توانید با شرکت در کلاس‌های آیلتس مجموعه، برای شرکت در4 زمینه‌ی مدنظر آزمون آیلتس آمادگی لازم را کسب کنید.  علاوه بر این در صورتی که سطح پایین تر از آیلتس داشته باشید، دوره‌های عمومی و پیش آیلتس شما را برای یادگیری بیشتر و بهتر زبان انگلیسی آماده می‌کند. از این طریق بهترین نتیجه را از آزمون آیلتس می‌گیرید و مناسب‌ترین نمره را کسب خواهید کرد. در صورت داشتن هرگونه سوال، پاسخگوی شما هستیم.

[df-form-login]